extensions kiezen

De minimale lengte van je haar bij extensions

Spread the love

Er zijn twee primaire vragen die de meeste mensen hebben als het gaat om extensions: hoe lang moet het haar zijn en het type extensions dat je moet gebruiken. U zult verschillende extensions types moeten gebruiken, afhankelijk van de lengte van uw haar. Bijvoorbeeld, als je geïnteresseerd bent in clip-in extensions, moet je haar ten minste 14 centimeter lang zijn. Met wefted tape-ins of fusion extensions, hoeft uw haar slechts 8 centimeter lang te zijn. Hier is wat je bij TMHAIR.nl moet kiezen van extensies voor je haar.

De lengte

Hoe lang je haar moet zijn hangt af van het type extensions dat je wilt hebben. Bijvoorbeeld, als je wilt stick-on extensies aangebracht met behulp van speciale lijm, moeten ze ten minste 14 centimeter lang zijn. Hetzelfde geldt voor fusion en tape-in extensies die ten minste 8 centimeter haarlengte nodig hebben. Als je track weft extensions gebruikt, moet je bestaande haar minstens een centimeter lang zijn. Ook kun je kiezen voor wire hair extensions

Het type haar

Als je wefted tape-in of fusion extensions wilt, moet je nagaan hoe dik of lang je haar is, evenals de textuur en dikte. De vuistregel voor dit type extensions is dat het haar dikker moet zijn dan je eigen haar. Als u gebruik maakt van stick-on extensions, hoeft u zich geen zorgen te maken over de textuur of dikte, omdat de lijm vrijwel elk haar op zijn plaats zal houden.

De haarkwaliteit

Als je goede kwaliteit invisalign hair extensions wil, moet je kiezen voor haar dat nooit gekleurd of gepermanent is. Dit is omdat de gebruikte chemicaliën de kwaliteit van uw haar kunnen beschadigen en vervuilen, waardoor breuk en andere complicaties kunnen ontstaan. Als u maagdelijk haar heeft, zorg er dan voor dat u vooraf een monster aanvraagt, zodat u de textuur en kwaliteit kunt controleren voordat u uw extensions bestelt.

Wassen en het onderhoud

Of je nu geïnteresseerd bent in clip-in extensions of stick-on extensions, weet dat het correct wassen en stylen van je haar tijd kost. Als je een druk schema hebt, zijn de tape-in extensions misschien niets voor jou omdat ze extra verzorging nodig hebben. Zelfs zo, zorg ervoor dat je de juiste shampoo, conditioner en haarbehandeling gebruikt om je haar gezond, glanzend en zacht te houden.

De prijs

Het spreekt voor zich dat het krijgen van goede extensions je wat geld zal kosten. Tegelijkertijd kan het je ook geld besparen omdat je niet langer geld hoeft uit te geven aan regelmatige kapsels (afhankelijk van het type extensions). Zorg ervoor dat u rond te shoppen voor de beste prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.