market aanpassing

VET-prijsvoorspelling: VeChain-herstel raakt een barrière

Spread the love

De VeChain-prijs worstelt, zelfs na een reeks positief nieuws over het netwerk. VET handelt op $ 0,0860, wat ongeveer 42% boven het laagste niveau van vorige week is. Het heeft een marktkapitalisatie van meer dan $ 5,5 miljard en is daarmee de 25e grootste munt ter wereld.

 

VeChain-nieuws. VeChain heeft de afgelopen maanden aanzienlijke vooruitgang geboekt. Vorige week maakten de ontwikkelaars bekend dat een lokale Chinese overheid VeTrust heeft aangepast. VeTrust is een blockchain-project dat een gestandaardiseerd raamwerk biedt voor zelfbeoordeling bij het beheer van infectierisico’s. Door de nieuwe aanpassing door het nieuwe district van Suzhou zal het project een impact hebben op meer dan 300.000 mensen.

 

 

Een andere belangrijke gebeurtenis is dat de regering van San Marino een National Green Pass heeft goedgekeurd die is gebouwd met behulp van het VeChainThor-netwerk. Het Covid-certificaat geldt voor mensen die zijn ingeënt tegen het coronavirus. Live SHIB koers is gestegen.

 

VeChain werd onlangs ook aanbevolen door Xinhua, een staatsmediabureau. Het bureau merkte op dat blockchain-technologie steeds vaker op grote schaal in het land wordt gebruikt. Dus, wat nu voor de VeChain-prijs?

 

VeChain technische analyse

De dagelijkse grafiek laat zien dat de VET-prijs dit jaar met meer dan 70% is gedaald ten opzichte van het hoogste niveau. Dit is in lijn met de prestaties van andere cryptocurrencies. We zien ook dat de munt een dalend kanaal heeft gevormd dat in blauw is weergegeven. Het is nu langs de bovenzijde van dit kanaal. Koers Ethereum vandaag is gestegen.

 

Verder is het onder de 25-daagse en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden gedaald. Het meest opvallende is dat de munt zich tussen het eerste en tweede ondersteuningsniveau van de Andrews Pitchfork-indicator bevindt. Daarom zal de bearish trend waarschijnlijk aanhouden zolang de prijs onder de twee voortschrijdende gemiddelden ligt. Als deze stelling klopt, kunnen we een nieuwe daling naar $ 0,0600 niet uitsluiten.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.